SKREVET: 13.nov.2011 / KLOKKEN: 22:31


Hei, vil først si at jeg må bare dele det her et sted-og da blir det bloggen, begynner ikke.

Men i dag har verdens beste jente, Juliane (www.chigg.blogg.no) bursdag! Juliane og jeg har vært bestevenner siden 4-klasse, og har holdt ut i tykt og tynt siden det. Vi har holdt sammen selvom jeg flyttet åtte timer unna, ved å sende brev, gaver, nettby også videre. Det er utrolig at vi faktisk ble venner, siden før 4-klasse, så var vi langt unna venner, vi baksnakket hverandre, var ikke sammen, ikke en gang venner, men da vi måtte sitte sammen i klasserommet-da ble vi bedre kjent. Vi begynnte å være med hverandre hjem, finne på ting, gjøre mye morro og fant ut av at vi var faktisk ganske like, og deretter kunne kalle hverandre bestevenner. Vi har utrolig mange minner sammen-til og med ting vi kanskje ikke husker, store minner, og små minner. Men jeg skal love deg, det skal bli fler!

Som alle andre venner har jeg og Juliane kjedet oss, men alt vi har gjort sammen, blir talt som minner. Vi har gjort noe ut av det, for eksempel danset med utrolig stygge turndrakter.. Ahh, gode minner. Men hvert minutt jeg bruker med deg, er verdt noe å huske på. For du er en person jeg virkelig kan stole på, og være hundre prosent meg selv med. Det er godt å ha en venn som deg, som jeg VET at jeg kan fortelle alt til, selvom du noen ganger kan le-men det kan jeg forstå, jeg er en helt utrolig rar person når du først blir kjent med meg, men du har godtatt meg for den jeg er, og du lytter alltid når jeg snakker. Jeg er så heldig som har deg, en så ekte venn skal man lete lenge etter. 

Jeg skal ikke lyve å si at forholdet våres har vært så plettfritt, for det har det ikke. Vi har kranglet, diskutert, vært sure på hverandre over lang periode. Men se, vi er fortsatt her sammen, idag, like gode venner! Det er hva man kaller ekte venner-som står sammen i tykt og tynt. Vi har kranglet over unnerlige ting, som for eksempel Pet Shop. Men hva skjedde på slutten av dagen? Jeg dro til Juliane og bedde om unnskyldning og ville være venn med henne igjen, og hun ville være med meg-ekte venner? Ja! 

Også må jeg ha litt klisjè ord på slutten da. Juliane er en utrolig herlig jente, som er omsorgsfull, pen, ærlig, sta, hyggelig, altså en person alle kommer til å like. Jeg vil være her for deg om det er noe, og det tror jeg virkelig du vet, du kan fortelle alt til meg, uten at det noen gang skal komme inn i andres øre. Og jeg kan virkelig gjøre det samme til deg, for du er en venn jeg stoler på! Jeg gleder meg kjempe masse til å se den herlige deg i gjen, og håper det ikke blir for lenge til. Uansett, jeg vil aldri miste deg, Juliane! Jeg vil aldri kunne erstatte deg med noen andre i verden, for du er den du er, og i mine øyne er du perfekt. Jeg vil dele tårer, sterke ord, minner, og alt med deg-livet ut! For jeg skal si deg, du er en venn jeg vil ha resten av livet, og jeg ikke kommer til å bli lei av-noensinne. Og som sagt- ekte venner er ikke de du har hatt lengst, men de som får deg til å le, gråter sammen deg, støtter deg, en du kan stole på, så jeg kan si at forholdet våres er trygt i dette tilfelle!

Jeg er utrolig glad i deg, og håper du har hatt en perfekt dag, for det fortjener du! Du skal få store bamseklemmer av meg når vi møtes, og selvfølgelig en presang!

-Klemmer fra pernille


Også det bilde da, siden du har fylt 14 år, og da kan du endelig kalle deg fjortis!!! 

Kategori: Blogg
Skrevet: 13.nov.2011, 22:31Kommentarer

13.nov.2011, kl.22:33


Ganske så fin blogg du har! Den er nice ;) Håper du får en fin dag videre :D........ Du vil vel ikke legge meg til venn? Det hadde vært kult ;)

13.nov.2011, kl.22:35


grattis til ho! :)

men forresten, har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne extentions, solkort, ansiktsmaske og mye mer, trekker 25 heldige vinnere om en kort tid, hadde vært gøy om du hadde meldt deg på :)

13.nov.2011, kl.22:36


Sitter her med tårer i øya! Tusen takk fantastiske deg, er så utrolig glad i deg! Bestevenner fra fjerde klasse og livet ut! Elsker deg så utrolig høyt, savner deg veldig! TUSEN TAKK FOR AT JEG BLE KJENT MED DEG ♥ ♥ ♥


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits