SKREVET: 21.04.2012 / KLOKKEN: 23:18


Utrolig stolt av disse guttene, anbefaler alle og se videoen! <3 Like share subscribe
SKREVET: 31.01.2012 / KLOKKEN: 15:58


Halla! Jeg syns det ikke er så veldig motiverende å blogge og ikke få noe respons, og jeg vet jeg ikke kan forvente det med det første, men så lenge jeg ser at det er over 60 lesere som ikke gidder å kommentere så er det ikke veldig gøy! Hadebra
SKREVET: 29.01.2012 / KLOKKEN: 19:10


Heihei! Som alle andre søndager, starter jeg å lete etter ingredienser til...


PANNEKAKER! Etter det er spist opp, tar jeg oppvasken og går å maser og kjeder meg. Helt til jeg finner ut at jeg kan se på en film, men kommer aldri så langt (noensinne) at jeg finner en film.. Så dusjer jeg, og jeg pleier og komme i møte med dette når jeg åpner døren til rommet: 


og da starter jeg å rydde. Jeg finner masse beautyfilmer på YouTube, og får lyst til å sminke meg. Jeg finner òg noen fine negledesign filmer, og prøver på det selv: 


Meeen det går ikke så bra. Så begynner jeg å mase på mamma om å dra til bensinstasjonen for å kjøpe godteri, og det er så langt jeg har kommet i dag. Jeg har akkuratt startet å mase på mamma. Hva pleier du å gjøre på søndager? 

 

Pernille Stephensen
SKREVET: 28.01.2012 / KLOKKEN: 21:57


Heihei! Idag har jeg vært i Sandefjord, men fant ut at kjøpesenteret var utrolig kjedelig siden vi ikke var kjent der, så jeg og Nicoline (søsteren min) dro til Farmandstredet. Men det var virkelig ikke lett å komme seg tilbake til Tønsberg, vi var liksom plutselig i Larvik. Da vi kom endelig hjem etter shopping og kos i Tønsberg hadde vi 7-8 bomstasjoner.. Var koselig da. Jeg skulle liksom ikke shoppe, men jeg sprakk.. Her er dagens innkjøp: Kjøpte det + en mascara. Har ikke så masse å fortelle dere om hva jeg skal ikveld, for jeg skal nemlig ingenting. Hva syns dere? Noe dere likte? :-)

 

Pernille Stephensen
SKREVET: 28.01.2012 / KLOKKEN: 12:12


Heihei! Idag skal jeg og søstrene mine til Sandefjord, hehe. Jeg skal ikke shoppe før i Mars, for da skal jeg med noen venner til Oslo på stor shopping, gleder meg! Men skal vertfall på cafe eller noe, blir koselig! Hva skal du i dag? Genser-
H&M   Bukse-BikBok   Skjerf-Mulberry

Prøvde også noe nytt med håret i dag, sideskill! Hva syns dere om det? :-) Kos dere masse idag!

Pernille Stephensen
SKREVET: 28.01.2012 / KLOKKEN: 01:03

Diamantring HER, Mulberry Alexa HER, Christian Louboutin Daffodil HER, Skinn converse HER, Muumba jakke HER

Ååh, litt i overkant med prisene, meen det er jo lov å drømme! Noen ganger (rettelse:alltid) har jeg bare lyst til å være styrt rik, og ha arvet millioner av penger fra besteforeldre.. Hva syntes dere? Noe dere liker?

 

Pernille Stephensen
SKREVET: 27.01.2012 / KLOKKEN: 23:43


Varg Veum-De døde har det godt. 
Heihei! I kveld har jeg og familien vært på den nye filmen av serien Varg Veum. Jeg syns aldri Varg Veum sine filmer skuffer, så denne var bra denne òg. Jeg ambefaler alle å se filmen, for den gjorde et sterkt inntrykk på meg om hvordan innvandrere kanskje har det! Vet ikke om det skjer sånn i den virkelige verden, men iaf om det gjør det så har det vertfall åpnet mine øyne! 

Pernille Stephensen 
SKREVET: 26.01.2012 / KLOKKEN: 18:38


Heihei! Har savnet bloggen masse i det siste, og lurt på om jeg skal blogge eller ikke, men har da bestemt meg for å blogge. Kommer til å oppdatere daglig, og skal prøve å gjøre det fler ganger om dagen. Kommer nok også til å ha tema innlegg innimellom, slik at det ikke blir for rosa-blogger blogg, det er så overfladisk. Hva syns dere? Kommer noen der ute til å lese bloggen min? Et bilde jeg mikset sammen istad! Hva syns dere? ♥

-Pernille Stephensen
SKREVET: 12.12.2011 / KLOKKEN: 00:19


Heihei! Huff, hva er det med meg og ikke holde det jeg lover? "Blogging blir bedre til uka.." ja, blablabla, jug litt mer til leserene, sorry for å måtte skuffe dere. Har i det minste ikke skjedd så masse spessielt i denne uka her, så dere har IKKE gått glipp av noe!! Og sjekk designet, er det ikke bare SÅ fint? super forøyd! Men joa, blir vel bedre blogging til uka, det SKAL jeg love. TULLA, blogger når jeg har blogglyst..Men joda, hva syntes dere om det nye designet? <3
SKREVET: 04.12.2011 / KLOKKEN: 17:10


Hallo! Jeg har ikke så masse tid til å blogge nå,  for i mårra skal vi ha framføring i mat og helse, og gjett hvem som ikke startet før i dag. joda, det var meg. og må også kunne nesten alt utenatt, så blir nok oppe litt i natt for å øve også! Så grunnen til at jeg ikke blogger i dag er derfor, og jeg skal på lysmesse pga konfirmasjon. Bloggingen blir bedre til uka, hvis vi ikke har masse prøver.. 

Julestemning på rommet♥ og forresten, som dere ser på kommentaren av "LOL", så er overskriften overvektighet fordi det er det jeg skal ha framføring om, og ikke for å lokke folk innpå :) Og btw, tøff som tør å ha navnet sitt der!! 

Puss puss ;*
SKREVET: 03.12.2011 / KLOKKEN: 09:07


Heei! nå skal jeg og Emily snaart dra til Oslo for å gå på juleshopping, blir koslig! I og med at det snart er jul, tok jeg faktisk på meg rød neglelakk og lip gloss. Her har dere dagens antrekk :Da får dere ha en fortreffelig lørdags morgen, aften og kveld! vi snakkes senere!

suss ;*
SKREVET: 02.12.2011 / KLOKKEN: 19:45


Hei! Fikk ikke blogga i går pga jeg fant ikke kamera, når jeg hadde tenkt til å legge ut bilder av det jeg kjøpte.. var nemlig på shopping alene, weh. Var på shopping i dag og, har jo nesten INGENTING til imårra da jeg skal til Oslo på juleshopping, men får heldigvis litt moneh av mother<3 men hva syns dere om at jeg skal bli modell hæ? passer meg bra, eller?? gårsdagens og dagens "innkjøp" (gad, så bloggete ord!!):


den er så sykt fin, love it!<3 tar den serriøst på hele tiden. Bare overse trynet.. men kjøpte vertfall lipgloss, 2 gensere, bukse, tube-bh, og 2 andre bh'er :) men det trengs da ikke vises bilde av, eller? 

suss og klem :*
SKREVET: 30.11.2011 / KLOKKEN: 20:55


Helluu! Ps, barre tulla i det forrige innlegget, skulle etterligne noen visse andre bloggere som legger ut slike bilder, regner alle hvem jeg sikter til ;) Men joda, her er MIN dag i bilder: 

også et fint av moah da<3


Var å spisste pizza med Emily først, begge var sick sultne.. Ikke spør hvorfor nesa er så dratt i det bilde, og hvorfor hånda mi ser helt mongloid ut. også sa emi at ho skulle gi meg en gave, og jeg ble jo helt i 100 (egentlig ikke, men det hørtes bra ut):


her leter ho etter gaven.. og det var daaa!


penis!!! deilig, skal ha den med meg overalt.

jepsi, har ikke gjort stort annet idag, vært med Klaudia på suk og kjeda meg helt utrolig der, er litt slapp for tiden, uheldigvis.. men deilig var det å være i byen, og få litt farge på kroppeeen. 

OG FORRESTEN, TUSEN TAKK TIL ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN <3 LOVE YOU, FORTSETT MED Å BESØKE BLOGGEN SÅ FÅR JEG MASSE LESERE!! :


og en ting, dere må svare alle som ser dette, hvis ikke blir jeg skuffa. vil dere at jeg skal blogge med bedre bilder, eller gjøre blogginga noe annerledes? noe dere vil ha her? :) kommer nok til å lage video snart, selvom det er sykt kleint, men har lyst til å blogge bra, så kom med masse tips!!

Prekæs

 
SKREVET: 30.11.2011 / KLOKKEN: 15:06


Hallaballa, 8 minutter til bussen går, bare så dere vet det!!:) Men joda, skal til byen nå, ikke gjøre så masse, chille og ta sol, sikkert spise og.. Hehe, bilde av meg da: 

Også sånn ps, er jeg den eneste som ser totalt hemma ut når jeg kommer hjem fra skolen? Herregud, ser totalt dust ut, men når jeg skal noe på kvelden elns, så ser jeg liksom mye bedre ut og sminka varer lenge.. Er det sånn med dere og?

Snakkas, kommer bilder fra byn etterpå, solariumsbilder og, så stay tuned 
SKREVET: 29.11.2011 / KLOKKEN: 17:32


..altså meg, jeg er jenta mi. Men dette her er sykt kleint, tipper over halvparten som leser det her er facebook venner. Hvorfor? jo:


Men joda. Skal begynne å blogge fast etter dette innlegget her, for da trenger jeg ikke dele bloggen på facebook mer. Som er sykt kleint, hehe! Men kan jo først si litt om meg, så dere vet det :

♥ Jeg er fan av Justin Bieber <3

♥ Jeg er veldig usosial, sitter på pc'n serriøst hele dagen

♥ Noen ganger har jeg bare utrolig flaks på karakterene mine, uten å engang jobbe for det (for jeg sitter på dataen)

♥ Jeg er Eirin Djupegot sin, also called Blogitgirl

♥ Jeg er veldig rar, veldig.

♥ Jeg dusjer 40+ min hver dag

♥ Jeg kommer ikke på en dritt om megselv nå

her er meg:

Og meg på bursdagen min som spiser sjokolade (btw, advarer mot fint bilde!!!):Og når jeg åpner pakker, jeg sliter litt da.. 


WOWOW så sex du er pernille kolstad stephensen, takk
Blogges da!
SKREVET: 13.11.2011 / KLOKKEN: 22:31


Hei, vil først si at jeg må bare dele det her et sted-og da blir det bloggen, begynner ikke.

Men i dag har verdens beste jente, Juliane (www.chigg.blogg.no) bursdag! Juliane og jeg har vært bestevenner siden 4-klasse, og har holdt ut i tykt og tynt siden det. Vi har holdt sammen selvom jeg flyttet åtte timer unna, ved å sende brev, gaver, nettby også videre. Det er utrolig at vi faktisk ble venner, siden før 4-klasse, så var vi langt unna venner, vi baksnakket hverandre, var ikke sammen, ikke en gang venner, men da vi måtte sitte sammen i klasserommet-da ble vi bedre kjent. Vi begynnte å være med hverandre hjem, finne på ting, gjøre mye morro og fant ut av at vi var faktisk ganske like, og deretter kunne kalle hverandre bestevenner. Vi har utrolig mange minner sammen-til og med ting vi kanskje ikke husker, store minner, og små minner. Men jeg skal love deg, det skal bli fler!

Som alle andre venner har jeg og Juliane kjedet oss, men alt vi har gjort sammen, blir talt som minner. Vi har gjort noe ut av det, for eksempel danset med utrolig stygge turndrakter.. Ahh, gode minner. Men hvert minutt jeg bruker med deg, er verdt noe å huske på. For du er en person jeg virkelig kan stole på, og være hundre prosent meg selv med. Det er godt å ha en venn som deg, som jeg VET at jeg kan fortelle alt til, selvom du noen ganger kan le-men det kan jeg forstå, jeg er en helt utrolig rar person når du først blir kjent med meg, men du har godtatt meg for den jeg er, og du lytter alltid når jeg snakker. Jeg er så heldig som har deg, en så ekte venn skal man lete lenge etter. 

Jeg skal ikke lyve å si at forholdet våres har vært så plettfritt, for det har det ikke. Vi har kranglet, diskutert, vært sure på hverandre over lang periode. Men se, vi er fortsatt her sammen, idag, like gode venner! Det er hva man kaller ekte venner-som står sammen i tykt og tynt. Vi har kranglet over unnerlige ting, som for eksempel Pet Shop. Men hva skjedde på slutten av dagen? Jeg dro til Juliane og bedde om unnskyldning og ville være venn med henne igjen, og hun ville være med meg-ekte venner? Ja! 

Også må jeg ha litt klisjè ord på slutten da. Juliane er en utrolig herlig jente, som er omsorgsfull, pen, ærlig, sta, hyggelig, altså en person alle kommer til å like. Jeg vil være her for deg om det er noe, og det tror jeg virkelig du vet, du kan fortelle alt til meg, uten at det noen gang skal komme inn i andres øre. Og jeg kan virkelig gjøre det samme til deg, for du er en venn jeg stoler på! Jeg gleder meg kjempe masse til å se den herlige deg i gjen, og håper det ikke blir for lenge til. Uansett, jeg vil aldri miste deg, Juliane! Jeg vil aldri kunne erstatte deg med noen andre i verden, for du er den du er, og i mine øyne er du perfekt. Jeg vil dele tårer, sterke ord, minner, og alt med deg-livet ut! For jeg skal si deg, du er en venn jeg vil ha resten av livet, og jeg ikke kommer til å bli lei av-noensinne. Og som sagt- ekte venner er ikke de du har hatt lengst, men de som får deg til å le, gråter sammen deg, støtter deg, en du kan stole på, så jeg kan si at forholdet våres er trygt i dette tilfelle!

Jeg er utrolig glad i deg, og håper du har hatt en perfekt dag, for det fortjener du! Du skal få store bamseklemmer av meg når vi møtes, og selvfølgelig en presang!

-Klemmer fra pernille


Også det bilde da, siden du har fylt 14 år, og da kan du endelig kalle deg fjortis!!! hits