SKREVET: 31.jan.2012 / KLOKKEN: 15:58


Halla! Jeg syns det ikke er så veldig motiverende å blogge og ikke få noe respons, og jeg vet jeg ikke kan forvente det med det første, men så lenge jeg ser at det er over 60 lesere som ikke gidder å kommentere så er det ikke veldig gøy! Hadebra
SKREVET: 29.jan.2012 / KLOKKEN: 21:19


Heihei! Bildet sier vel segselv, koser meg med masse godis og film! Hva gjør dere?
SKREVET: 29.jan.2012 / KLOKKEN: 19:10


Heihei! Som alle andre søndager, starter jeg å lete etter ingredienser til...


PANNEKAKER! Etter det er spist opp, tar jeg oppvasken og går å maser og kjeder meg. Helt til jeg finner ut at jeg kan se på en film, men kommer aldri så langt (noensinne) at jeg finner en film.. Så dusjer jeg, og jeg pleier og komme i møte med dette når jeg åpner døren til rommet: 


og da starter jeg å rydde. Jeg finner masse beautyfilmer på YouTube, og får lyst til å sminke meg. Jeg finner òg noen fine negledesign filmer, og prøver på det selv: 


Meeen det går ikke så bra. Så begynner jeg å mase på mamma om å dra til bensinstasjonen for å kjøpe godteri, og det er så langt jeg har kommet i dag. Jeg har akkuratt startet å mase på mamma. Hva pleier du å gjøre på søndager? 

 

Pernille Stephensen
SKREVET: 28.jan.2012 / KLOKKEN: 21:57


Heihei! Idag har jeg vært i Sandefjord, men fant ut at kjøpesenteret var utrolig kjedelig siden vi ikke var kjent der, så jeg og Nicoline (søsteren min) dro til Farmandstredet. Men det var virkelig ikke lett å komme seg tilbake til Tønsberg, vi var liksom plutselig i Larvik. Da vi kom endelig hjem etter shopping og kos i Tønsberg hadde vi 7-8 bomstasjoner.. Var koselig da. Jeg skulle liksom ikke shoppe, men jeg sprakk.. Her er dagens innkjøp: Kjøpte det + en mascara. Har ikke så masse å fortelle dere om hva jeg skal ikveld, for jeg skal nemlig ingenting. Hva syns dere? Noe dere likte? :-)

 

Pernille Stephensen
SKREVET: 28.jan.2012 / KLOKKEN: 12:12


Heihei! Idag skal jeg og søstrene mine til Sandefjord, hehe. Jeg skal ikke shoppe før i Mars, for da skal jeg med noen venner til Oslo på stor shopping, gleder meg! Men skal vertfall på cafe eller noe, blir koselig! Hva skal du i dag? Genser-
H&M   Bukse-BikBok   Skjerf-Mulberry

Prøvde også noe nytt med håret i dag, sideskill! Hva syns dere om det? :-) Kos dere masse idag!

Pernille Stephensen
SKREVET: 28.jan.2012 / KLOKKEN: 01:03

Diamantring HER, Mulberry Alexa HER, Christian Louboutin Daffodil HER, Skinn converse HER, Muumba jakke HER

Ååh, litt i overkant med prisene, meen det er jo lov å drømme! Noen ganger (rettelse:alltid) har jeg bare lyst til å være styrt rik, og ha arvet millioner av penger fra besteforeldre.. Hva syntes dere? Noe dere liker?

 

Pernille Stephensen
SKREVET: 27.jan.2012 / KLOKKEN: 23:43


Varg Veum-De døde har det godt. 
Heihei! I kveld har jeg og familien vært på den nye filmen av serien Varg Veum. Jeg syns aldri Varg Veum sine filmer skuffer, så denne var bra denne òg. Jeg ambefaler alle å se filmen, for den gjorde et sterkt inntrykk på meg om hvordan innvandrere kanskje har det! Vet ikke om det skjer sånn i den virkelige verden, men iaf om det gjør det så har det vertfall åpnet mine øyne! 

Pernille Stephensen 
SKREVET: 26.jan.2012 / KLOKKEN: 18:38


Heihei! Har savnet bloggen masse i det siste, og lurt på om jeg skal blogge eller ikke, men har da bestemt meg for å blogge. Kommer til å oppdatere daglig, og skal prøve å gjøre det fler ganger om dagen. Kommer nok også til å ha tema innlegg innimellom, slik at det ikke blir for rosa-blogger blogg, det er så overfladisk. Hva syns dere? Kommer noen der ute til å lese bloggen min? Et bilde jeg mikset sammen istad! Hva syns dere? ♥

-Pernille Stephensenhits