SKREVET: 30.nov.2011 / KLOKKEN: 20:55


Helluu! Ps, barre tulla i det forrige innlegget, skulle etterligne noen visse andre bloggere som legger ut slike bilder, regner alle hvem jeg sikter til ;) Men joda, her er MIN dag i bilder: 

også et fint av moah da<3


Var å spisste pizza med Emily først, begge var sick sultne.. Ikke spør hvorfor nesa er så dratt i det bilde, og hvorfor hånda mi ser helt mongloid ut. også sa emi at ho skulle gi meg en gave, og jeg ble jo helt i 100 (egentlig ikke, men det hørtes bra ut):


her leter ho etter gaven.. og det var daaa!


penis!!! deilig, skal ha den med meg overalt.

jepsi, har ikke gjort stort annet idag, vært med Klaudia på suk og kjeda meg helt utrolig der, er litt slapp for tiden, uheldigvis.. men deilig var det å være i byen, og få litt farge på kroppeeen. 

OG FORRESTEN, TUSEN TAKK TIL ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN <3 LOVE YOU, FORTSETT MED Å BESØKE BLOGGEN SÅ FÅR JEG MASSE LESERE!! :


og en ting, dere må svare alle som ser dette, hvis ikke blir jeg skuffa. vil dere at jeg skal blogge med bedre bilder, eller gjøre blogginga noe annerledes? noe dere vil ha her? :) kommer nok til å lage video snart, selvom det er sykt kleint, men har lyst til å blogge bra, så kom med masse tips!!

Prekæs

 
SKREVET: 30.nov.2011 / KLOKKEN: 15:06


Hallaballa, 8 minutter til bussen går, bare så dere vet det!!:) Men joda, skal til byen nå, ikke gjøre så masse, chille og ta sol, sikkert spise og.. Hehe, bilde av meg da: 

Også sånn ps, er jeg den eneste som ser totalt hemma ut når jeg kommer hjem fra skolen? Herregud, ser totalt dust ut, men når jeg skal noe på kvelden elns, så ser jeg liksom mye bedre ut og sminka varer lenge.. Er det sånn med dere og?

Snakkas, kommer bilder fra byn etterpå, solariumsbilder og, så stay tuned 
SKREVET: 29.nov.2011 / KLOKKEN: 17:32


..altså meg, jeg er jenta mi. Men dette her er sykt kleint, tipper over halvparten som leser det her er facebook venner. Hvorfor? jo:


Men joda. Skal begynne å blogge fast etter dette innlegget her, for da trenger jeg ikke dele bloggen på facebook mer. Som er sykt kleint, hehe! Men kan jo først si litt om meg, så dere vet det :

♥ Jeg er fan av Justin Bieber <3

♥ Jeg er veldig usosial, sitter på pc'n serriøst hele dagen

♥ Noen ganger har jeg bare utrolig flaks på karakterene mine, uten å engang jobbe for det (for jeg sitter på dataen)

♥ Jeg er Eirin Djupegot sin, also called Blogitgirl

♥ Jeg er veldig rar, veldig.

♥ Jeg dusjer 40+ min hver dag

♥ Jeg kommer ikke på en dritt om megselv nå

her er meg:

Og meg på bursdagen min som spiser sjokolade (btw, advarer mot fint bilde!!!):Og når jeg åpner pakker, jeg sliter litt da.. 


WOWOW så sex du er pernille kolstad stephensen, takk
Blogges da!
SKREVET: 13.nov.2011 / KLOKKEN: 22:31


Hei, vil først si at jeg må bare dele det her et sted-og da blir det bloggen, begynner ikke.

Men i dag har verdens beste jente, Juliane (www.chigg.blogg.no) bursdag! Juliane og jeg har vært bestevenner siden 4-klasse, og har holdt ut i tykt og tynt siden det. Vi har holdt sammen selvom jeg flyttet åtte timer unna, ved å sende brev, gaver, nettby også videre. Det er utrolig at vi faktisk ble venner, siden før 4-klasse, så var vi langt unna venner, vi baksnakket hverandre, var ikke sammen, ikke en gang venner, men da vi måtte sitte sammen i klasserommet-da ble vi bedre kjent. Vi begynnte å være med hverandre hjem, finne på ting, gjøre mye morro og fant ut av at vi var faktisk ganske like, og deretter kunne kalle hverandre bestevenner. Vi har utrolig mange minner sammen-til og med ting vi kanskje ikke husker, store minner, og små minner. Men jeg skal love deg, det skal bli fler!

Som alle andre venner har jeg og Juliane kjedet oss, men alt vi har gjort sammen, blir talt som minner. Vi har gjort noe ut av det, for eksempel danset med utrolig stygge turndrakter.. Ahh, gode minner. Men hvert minutt jeg bruker med deg, er verdt noe å huske på. For du er en person jeg virkelig kan stole på, og være hundre prosent meg selv med. Det er godt å ha en venn som deg, som jeg VET at jeg kan fortelle alt til, selvom du noen ganger kan le-men det kan jeg forstå, jeg er en helt utrolig rar person når du først blir kjent med meg, men du har godtatt meg for den jeg er, og du lytter alltid når jeg snakker. Jeg er så heldig som har deg, en så ekte venn skal man lete lenge etter. 

Jeg skal ikke lyve å si at forholdet våres har vært så plettfritt, for det har det ikke. Vi har kranglet, diskutert, vært sure på hverandre over lang periode. Men se, vi er fortsatt her sammen, idag, like gode venner! Det er hva man kaller ekte venner-som står sammen i tykt og tynt. Vi har kranglet over unnerlige ting, som for eksempel Pet Shop. Men hva skjedde på slutten av dagen? Jeg dro til Juliane og bedde om unnskyldning og ville være venn med henne igjen, og hun ville være med meg-ekte venner? Ja! 

Også må jeg ha litt klisjè ord på slutten da. Juliane er en utrolig herlig jente, som er omsorgsfull, pen, ærlig, sta, hyggelig, altså en person alle kommer til å like. Jeg vil være her for deg om det er noe, og det tror jeg virkelig du vet, du kan fortelle alt til meg, uten at det noen gang skal komme inn i andres øre. Og jeg kan virkelig gjøre det samme til deg, for du er en venn jeg stoler på! Jeg gleder meg kjempe masse til å se den herlige deg i gjen, og håper det ikke blir for lenge til. Uansett, jeg vil aldri miste deg, Juliane! Jeg vil aldri kunne erstatte deg med noen andre i verden, for du er den du er, og i mine øyne er du perfekt. Jeg vil dele tårer, sterke ord, minner, og alt med deg-livet ut! For jeg skal si deg, du er en venn jeg vil ha resten av livet, og jeg ikke kommer til å bli lei av-noensinne. Og som sagt- ekte venner er ikke de du har hatt lengst, men de som får deg til å le, gråter sammen deg, støtter deg, en du kan stole på, så jeg kan si at forholdet våres er trygt i dette tilfelle!

Jeg er utrolig glad i deg, og håper du har hatt en perfekt dag, for det fortjener du! Du skal få store bamseklemmer av meg når vi møtes, og selvfølgelig en presang!

-Klemmer fra pernille


Også det bilde da, siden du har fylt 14 år, og da kan du endelig kalle deg fjortis!!! hits