SKREVET: 12.des.2011 / KLOKKEN: 00:19


Heihei! Huff, hva er det med meg og ikke holde det jeg lover? "Blogging blir bedre til uka.." ja, blablabla, jug litt mer til leserene, sorry for å måtte skuffe dere. Har i det minste ikke skjedd så masse spessielt i denne uka her, så dere har IKKE gått glipp av noe!! Og sjekk designet, er det ikke bare SÅ fint? super forøyd! Men joa, blir vel bedre blogging til uka, det SKAL jeg love. TULLA, blogger når jeg har blogglyst..Men joda, hva syntes dere om det nye designet? <3
SKREVET: 04.des.2011 / KLOKKEN: 17:10


Hallo! Jeg har ikke så masse tid til å blogge nå,  for i mårra skal vi ha framføring i mat og helse, og gjett hvem som ikke startet før i dag. joda, det var meg. og må også kunne nesten alt utenatt, så blir nok oppe litt i natt for å øve også! Så grunnen til at jeg ikke blogger i dag er derfor, og jeg skal på lysmesse pga konfirmasjon. Bloggingen blir bedre til uka, hvis vi ikke har masse prøver.. 

Julestemning på rommet♥ og forresten, som dere ser på kommentaren av "LOL", så er overskriften overvektighet fordi det er det jeg skal ha framføring om, og ikke for å lokke folk innpå :) Og btw, tøff som tør å ha navnet sitt der!! 

Puss puss ;*
SKREVET: 03.des.2011 / KLOKKEN: 09:07


Heei! nå skal jeg og Emily snaart dra til Oslo for å gå på juleshopping, blir koslig! I og med at det snart er jul, tok jeg faktisk på meg rød neglelakk og lip gloss. Her har dere dagens antrekk :Da får dere ha en fortreffelig lørdags morgen, aften og kveld! vi snakkes senere!

suss ;*
SKREVET: 02.des.2011 / KLOKKEN: 19:45


Hei! Fikk ikke blogga i går pga jeg fant ikke kamera, når jeg hadde tenkt til å legge ut bilder av det jeg kjøpte.. var nemlig på shopping alene, weh. Var på shopping i dag og, har jo nesten INGENTING til imårra da jeg skal til Oslo på juleshopping, men får heldigvis litt moneh av mother<3 men hva syns dere om at jeg skal bli modell hæ? passer meg bra, eller?? gårsdagens og dagens "innkjøp" (gad, så bloggete ord!!):


den er så sykt fin, love it!<3 tar den serriøst på hele tiden. Bare overse trynet.. men kjøpte vertfall lipgloss, 2 gensere, bukse, tube-bh, og 2 andre bh'er :) men det trengs da ikke vises bilde av, eller? 

suss og klem :*hits